� Fotografie Frans Mulder

Home

In de zuidwesthoek van Friesland is Fotografie Frans Mulder een begrip. Vanuit het dorpje Harich, vlak bij Balk, ben ik ruim 16 jaar als fotograaf actief.

Op de Fotovakschool in Apeldoorn heb ik in 1994 mijn vakdiploma behaald. Vervolgens heb ik bij het Dutch Institute for Professional Photography het 'Licentiateship voor Sociale Fotografie' behaald. Als lid van deze D.I.P.P. heb ik vele workshops en lezingen gevolgd van bekende nationale en internationale fotografen. Op deze manier heb ik mij zelf steeds verder ontwikkeld.

In mijn Portfolio kunt u fotowerk van mij bekijken. In mijn fotostudio en op locatie, portretten en groepen, op scholen en bedrijven, op feesten en partijen..., ik kom graag aan uw wensen tegemoet en leg de herinnering voor u vast. In de meeste gevallen zal ik de foto's op www.fotografiefransmulder.nl zetten. Om de privacy te waarborgen krijgt u een persoonsgebonden wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen en de foto's op uw gemak bekijken en bestellen.

Foto's kunnen in een mooi album worden geplakt, maar tegenwoordig lever ik regelmatig een digitaal samengesteld album af. Ook een dvd met daarop de foto's behoort tot de mogelijkheden.

Verder kunt u bij mij terecht voor een ruim assortiment passepartouts en fotolijsten. Om te zorgen dat de foto in perfecte staat blijft, plak ik de foto voor u op een stevige ondergrond voordat ik deze inlijst.

Wilt u een exclusief cadeau voor uzelf of voor een ander, dan is een foto afgedrukt op canvas, aluminium of plexiglas een waardevol geschenk.